Kontakt

Enklast kontaktar du oss på kontakt@svenskakammarkoren.se

Boka Svenska kammarkören

Svenska Kammarkören genomför normalt fyra produktioner per år. Varje produktion brukar vi försöka framföra en gång i Göteborg samt på två-tre ytterligare platser runt om i landet.

Om du är intresserad av att boka Svenska Kammarkören så ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer om vilka produktioner som är aktuella innevarande och kommande år. Vi gör också på förfrågan framträdanden i samband med jul.

Sjung med Svenska kammarkören

Vi i Svenska Kammarkören är alltid nyfikna på att träffa talangfulla och trevliga sångare. Du som söker har god körvana,  läser bra a vista, kan smälta in i en körklang och är villig att ägna upp till tre timmar åt egenstudier per vecka. Du tycker om att möta och skapa band med andra människor som delar en ambition för högkvalitativ körmusik.

Om du tror att du hade passat hos oss hade vi blivit väldigt glada om du kontaktade vår styrelse på styrelsen@svenskakammarkoren.se där du berättar kort om dig själv och dina körmeriter. Kören repar på måndagkvällar Christinae Kyrka (Tyska Kyrkan) i Göteborg, 18:30 till 21:30.

Vi är också alltid öppna för spännande samarbeten med musiker och orkestrar. Kontakta oss så pratar vi mer!

Vi ser fram emot att höra från dig!